Domov | Prijava | Pogoji uporabe | O nas | Kontakt
oglaševanje

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Lastnik spletne trgovine je ALOJZIJ ZORE  ... v nadaljevanju ponudnik)

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine namiznitenis.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne Trgovine namiznitenis.com. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani namiznitenis.com kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Načini plačila
V spletni prodajalni namiznitenis.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • - z gotovino ob prevzemu ( pošta Slovenije)
  • - plačilo po predračunu ( predmet "MIZA ZA NAMIZNI TENIS , ROBOT "


Poštnina
Stroški dostave po pošti znašajo ...

Glede na maso ( težo) nakupa blaga !!!   Stroške pošiljanja plača naročnik.

Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije. Vsako ne dostavljeno naročilo, ki se pošilja preko Pošte Slovenija, vas bo na vaši pošti čakalo še 15 dni, preden se bo vrnilo.

Vračilo blaga
Kupec lahko kupljeno blago v roku 15-ih dni po prejemu vrne v skladišče ..., ali nas o tej želji obvesti po e-pošti(info@namiznitenis.com) v 15-ih dneh po prejemu blaga.
Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa.
Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v 15-ih dneh. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu.

 

Blago, kupljeno pri ponudniku, uporabnik uporablja na lastno odgovornost, pri čemer mora dosledno upoštevati navodila proizvajalca za pravilno uporabo, navodila strokovnjaka.

 

Cene

Vse cene v spletni trgovini namiznitenis.com so navedene v EUR(€) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

 

Varovanje osebnih podatkov Kupec dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v internet trgovininamiznitenis.com. Ponudnik se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam.

 

Potek Nakupa

-povzetek košarice: Prikazan je seznam vseh izdelkov, ki jih kupec izbere. z vnesenimi podatki in s količinami.

-prijava: V tem delu se mora uporabnik prijaviti. če pa nakupuje prvič pa pred tem še registrirati.                                                                                                                                                                                                                                                                 -vnos naslovov za dostavo: Izberite naslov za račun oziroma naslov za dostavo,

-način dostave: Uporabnik si izbere način dostave

-plačilo in zaključek naročila: V tem razdelku si uporabnik izbere način plačila. Preko povzetja, z bančnim nakazilom,…

 

 

Lep pozdrav,

 

Alojzij

SONČEK TEAM

 


DomovDomov


(prazno)

novi izdelki

ni novih izdelkov v tem trenutnku

Akcijska ponudba

Vsi


Domov | Prijava | Pogoji uporabe | O nas | Kontakt
namiznitenis.si | Vse pravice pridržane | 2011 | Izdelava: Uki.si

Naša spletna trgovina uporablja piškotke, zato, da stran bolje deluje. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne posredujemo tretjim osebam, služijo le za pravilno delovanje spletne trgovine. (podrobnejši opis).

Se strinjam Se ne strinjam